JÄSENKIRJE 1/2020

Hyvät LC Parainen-Pargasin jäsenet

Korona

Elämme outoja aikoja. Tällaista kukaan ei ole kokenut koskaan elämässään ja toivottavasti tämä ei toistu. Noudatamme kuitenkin viranomaisten määräyksiä. Moni meistä kuuluu riskiryhmiin ja yritämme mahdollisuuksien mukaan toimia ohjeiden puitteissa. Jos on tarvetta voimme olla keskenämme yhteydessä, mutta meillä lienee omaisia, jotka hoitavat meitä tarvittaessa. Muistammehan kuitenkin pitämään itsemme kunnossa ulkoilemalla ja liikkumalla. Hapenvaihtoa keuhkoihin pitää yllä peruskuntomme. Pidämme toisistamme huolta.

Pullonpalautuskuittikeräys

Virallinen lupa keräyksen jatkamiselle on nyt vihdoin saatu ja lipas on palautettu paikoilleen. Varastoihimme kerääntyneet pullot voimme nyt palauttaa ja tiputtaa lippaaseen.

Huhtikuun klubi-ilta ja vaalikokous

Seuraava tapaamisemme on pääsisäisten takia siirretty pidettäväksi torstaina 16.4. Lähtökohtana on, että ollaan Kamussa, jos ravintola on auki. Tilaa on meille varattu klo 18.00 alkaen. Kuitenkin joudumme varautumaan siihen, että kokous pidetään sähköpostikokouksena. Jokaisella jäsenellä on sähköpostiosoite, joten se onnistuisi. Tästä enemmän lähempänä. Huhtikuun ensimmäisenä ei pidetä kokousta.

DiscoGolfParkin ratatalkoot

Alustava talkoopäivä olisi 15.4.2020. Siltä osin seuraamme tilannetta ja otamme yhteyttä myöhemmin.

 

Yhdessä me kyllä tästäkin selviydytään, kun kukin pitää vaan huolta itsestään. Mutta yhteydenpito on myös paikallaan, parempia päiviä nyt vaan odotellaan.

Björn